STRACHAN

K_CORP

Na čo kladú dôraz úspešní?

kľúčový partner v IT

Každý, kto sa už niekedy ocitol vo „vodách“ podnikania, dobre vie, aká dlhá a náročná cesta vedie k vybudovaniu úspešného a dlhodobo udržateľného biznisu. Je preto veľmi inšpiratívne sledovať podnikateľské príbehy ľudí, ktorí svojou cieľavedomosťou, vytrvalosťou a prozákazníckym zmýšľaním nielenže prakticky z nuly vytvorili sieť prosperujúcich podnikov, ale zároveň progresívne ovplyvňujú podnikateľské prostredie vo svojom okolí, stávajú sa rešpektovanými lídrami a budujú cesty k spolupráci.

Presne takýto je

PRÍBEH PÁNA JAROSLAVA STRACHANA,

ktorý v rázovitej podtatranskej obci Ždiar prevádzkuje obľúbené ubytovacie, stravovacie a športovo-rekreačné zariadenia.

Jaroslav Strachan, pôvodom Rusín z malej obce Jakubany, neďaleko Starej Ľubovne, nemal svoje podnikateľské začiatky vôbec jednoduché. Po príchode do Ždiaru sa ocitol v cudzom prostredí, medzi domácimi Goralmi s odlišným zmýšľaním a povahou. Spolu s manželkou si postavil svoj prvý penzión a serióznym prístupom si postupne budoval dôveru miestnych obyvateľov i návštevníkov. Od začiatku sa sústredil na poskytovanie kvalitných a cenovo dostupných služieb, a zároveň kládol dôraz na inovácie v službách, ktorými sa odlíši od konkurencie.

K penziónu zakrátko pribudol malý lyžiarsky vlek, ktorý sa rokmi premenil na atraktívne lyžiarske stredisko. Dnes okrem Wellness Penziónu Strachan*** a lyžiarskeho strediska vlastní a prevádzkuje aj štvorhviezdičkový Hotel Bachledka Strachan a veľkú reštauráciu Medvedí brloh Strachan priamo na lyžiarskom svahu. Nemožno zabudnúť ani na zariadenia doplnkových športových služieb, ako napr. požičovňa lyžiarskej výstroje, lyžiarska škola, ski shop, predaj suvenírov. V letných mesiacoch prevádzkuje najväčšiu požičovňu e-bikov, Family park s malou zvieracou farmou, adventure minigolf a tohtoročnou novinkou sú úchvatné drevené domčeky na stromoch. Ak vás už omrzeli hotely a penzióny, ubytujte sa v Chalete Strachan na okraji lesa s určite najúžasnejším výhľadom na Belianske Tatry.

KĽÚČ K ÚSPECHU?

Za jeden z kľúčových faktorov úspechu pán Strachan považuje kvalitný personál, ktorý sa mu do svojich zariadení podarilo získať. Proti fluktuácii bojuje ukážkovou starostlivosťou o svojich pracovníkov, každodenným kontaktom a komunikáciou s nimi. Keďže ku starostlivosti o spokojnosť zamestnancov patrí aj ich pohodlie v súkromí a oddych vo voľnom čase, postavil im zamestnanecké byty s plným zázemím. Okrem toho má každý zamestnanec nárok na využívanie doplnkových športových služieb.

Nezanedbateľným je aj prínos Strachana pre miestnu komunitu malých a stredných podnikateľov v službách cestovného ruchu. Nabáda ich k spolupráci na spoločných projektoch s cieľom zvyšovania kvality a komplexnosti služieb, aby sa stali životaschopnou protiváhou k zariadeniam veľkých developerov. Konkurenciu nevníma ako hrozbu, ale práve naopak, ako pozitívny element a zdroj inšpirácie.

Aj K_CORP je pri tom!

Outsourcing IT služieb:

  • návrh a realizácia nových IT riešení
  • správa a údržba sieťovej infraštruktúry (switche, routery, …)
  • správa a údržba aktívnych prvkov a koncových zariadení (servery, počítače, pokladne, turnikety, …)
  • správa a údržba aplikačnej úrovne

Sme veľmi hrdí, že v oblasti výpočtovej techniky a IT služieb dôveruje pán Strachan práve našej spoločnosti K_CORP a už niekoľko rokov vytvárame pre jeho zariadenia komplexné IT riešenia na mieru.

Dlhodobou spoluprácou sme si navzájom vybudovali maximálnu dôveru a priateľské vzťahy.

V súčasnosti od nás formou outsourcingu čerpá širokú paletu služieb, počnúc údržbou sieťovej infraštruktúry a softvéru vo všetkých svojich zariadeniach, až po správu kamerových systémov. Je pre nás cťou mať medzi klientmi podnikateľské osobnosti, ktoré svojim príkladom inšpirujú aj nás samotných a pomáhajú nám napredovať.
Prajeme rodine Strachanovcov veľa úspechov pri rozvoji svojho podnikania a tešíme sa na všetky nové výzvy, ktoré naša spolupráca do budúcna prinesie.

Hľadáte aj vy partnera, ktorý vám bude oporou na ceste k úspechu?

Dohodnite si s nami stretnutie a spoločne zanalyzujeme možnosti spolupráce.




    Súhlasím so spracovaním údajov, nevyhnutne potrebných na spracovanie mojej požiadavky.

    tel

    Radi Vám poskytneme bližšie informácie aj na tel.:

    +421 911 45 45 70

    Čo je kľúčovým faktorom pre dosiahnutie úspechu?

    Naši dlhodobí partneri v oblasti outsourcingu IT: