K_CORP kedysi a dnes

K_CORP

Čo sa zmenilo
za 20 rokov nášho fungovania?
Je to už vyše 20 rokov, odkedy boli položené základy firmy K_CORP.
Začínali sme ako skupinka mladých nadšencov,
ktorí prišli vniesť do sveta IT služieb na východe Slovenska
nový dynamický nádych.

S našimi prvými klientmi sme
udržiavali blízke vzťahy,

nielen v profesionálnej, ale aj v priateľskej rovine. Snažili sme sa detailne spoznať ich situáciu, problémy, s ktorými sa pri podnikaní stretávajú a na základe tohto poznania im nastavovať efektívne riešenia na mieru.

Nebáli sme sa výziev,

preto už v rannom období firmu preverilo hneď niekoľko veľkých a náročných zákaziek pre medzinárodné firmy. Obstáli sme v nich, čo nám dodalo sebavedomie a motiváciu napredovať. S postupným zvyšovaním dopytu po našich službách sa K_CORP tím rozrastal o ďalších a ďalších špecialistov.

TAKMER SME TO NEUSTÁLI

Azda najťažším momentom vo vývoji firmy bolo ustáť práve tento rast, dokázať efektívne a racionálne nastaviť vnútorné procesy a popri tom nestratiť zo zreteľa hlavné princípy, na ktorých bola postavená. Všetky tieto „rastové bolesti“ sú dnes za nami a na trhu vystupujeme ako rozvinutá a vnútorne stabilná firma, ktorá však nezabudla na to, čím bola kedysi a vďaka čomu si ju klienti obľúbili. Našou prioritou stále ostáva individuálny prístup ku klientom, porozumenie ich potrebám a hľadanie vždy tých najoptimálnejších a najefektívnejších riešení. Snažíme sa budovať dlhodobé firemné partnerstvá, byť mienkotvorcom v oblasti IT služieb v regióne a povzbudzovať svoje okolie, že aj na východnom Slovensku je možné viesť biznis v akejkoľvek oblasti na svetovej úrovni.

Pokiaľ hľadáte IT partnera s individuálnym prístupom, ktorý vás bude vnímať, venuje vám dostatok času a následne garantuje kvalitu a efektívnosť riešení, sme tu práve pre vás.




    Súhlasím so spracovaním údajov, nevyhnutne potrebných na spracovanie mojej požiadavky.

    tel

    Radi Vám poskytneme bližšie informácie aj na tel.:

    +421 911 45 45 70

    Naši dlhodobí partneri v oblasti outsourcingu IT: